• B&P Boomkwekerijen

  B&P Boomkwekerijen.

  Met liefde voor bomen
 • B&P Boomkwekerijen.

  Containerteelt. Bomen planten in alle seizoenen
 • B&P Boomkwekerijen

  B&P Boomkwekerijen.

  Logistiek goed geregeld. Uw boom snel op locatie

Logistiek

Rivierkleigrond

De bomen groeien bij B&P Boomkwekerij op vruchtbare rivierkleigrond. Hierdoor krijgt hij veel voeding bij het groeiproces en ontstaat een dicht en krachtig wortelgestel. Een boom wordt niet vanzelf zo groot, daarvoor is liefde en aandacht nodig. Onze kwekerijen hebben de ideale omstandigheden om sterke boom op te kweken. Het is ons er alles aangelegen om de boom na het rooien zo snel mogelijk op de locatie van de eindgebruiker de krijgen. Denkt u zich eens in, een boom die er zo’n acht jaar over heeft gedaan om de boom te worden die hij is, rooien we in één dag en leveren we vervolgens binnen 24 uur zo’n 700 km verderop. Daarna krijgt hij een mooie plek alsof hij daar altijd gestaan heeft.

Boom uitzoeken

U bent  van harte welkom om met uw klant de kwekerijen te bezoeken en zelf de bomen te selecteren. Onze kwekerijen zijn in een omtrek van 8 km van het kantoor van de groothandel gevestigd. Het is dus mogelijk om alle kwekerijen op één dag te bezoeken. Bestellen via e-mail, telefoon en zelfs fax is ook mogelijk.

Drie rooiploegen

Omdat we drie boomkwekerijen hebben, hebben we ook drie rooiploegen. Hierdoor zijn we in staat om snel en flexibel bomen te rooien. Vervolgens plannen we het transport in bij één van onze transporteurs of uw eigen transportbedrijf, zodat de bomen slechts een korte tijd met hun wortels uit de grond zijn. We leveren in Europa en ver daarbuiten. Onze verkoopmedewerkers spreken hun talen: van Duits, Frans tot Pools en Russisch. U krijgt direct uw eigen verkoopmedewerker aan de lijn als u belt, wel zo makkelijk. We zijn een platte organisatie en de lijntjes zijn kort. We maken zaken niet ingewikkelder dan ze zijn: u zoekt de bomen uit, wij zorgen voor snel transport naar de locatie die u wenst.
Welke bomen heeft u nodig?