• B&P Boomkwekerijen

  B&P Boomkwekerijen.

  Met liefde voor bomen
 • B&P Boomkwekerijen.

  Containerteelt. Bomen planten in alle seizoenen
 • B&P Boomkwekerijen

  B&P Boomkwekerijen.

  Logistiek goed geregeld. Uw boom snel op locatie

Over ons

Met liefde voor bomen

Opheusden in de Betuwe is het laanbomencentrum van Nederland. B&P Boomkwekerijen is een groothandel in bomen en bestaat uit een coöperatie van drie boomkwekerijen. Familiebedrijven die van generatie op generatie zijn overgegaan. Alles draait om de bomen, ook het gezinsleven. Elk takje wordt bestudeerd, de voeding wordt minutieus afgestemd en de groei gemonitord met een focus dat de top de goede kant uitgroeit. Dit kost liefde en toewijding. Boomkweker word je niet, dat ben je.

Veelzijdig in bomen

Doordat de groothandel uit drie boomkwekerijen bestaat, hebben we een groot assortiment bomen. Van laanbomen tot fruitbomen. Een mooi straatbeeld krijgt steeds meer aandacht: landschapsarchitecten geven met bomen vorm en kleur. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een grote variëteit bomen met elk hun eigen kenmerken: stambreedte, bladkleur, bladvorm en hoogte bijvoorbeeld. Een eindgebruiker zoals de gemeente kijkt bovendien naar de kosten van het onderhoud. Bij het veredelen van bomen en ontwikkelen van boomsoorten zijn dit voor ons belangrijke facetten, niet zozeer het creëren van nieuwe soorten.

Flexibel en snel

We beschikken over drie rooiploegen. Hierdoor zijn we uiterst flexibel en kunnen we snel leveren. We leveren bomen in heel Europa en daarbuiten. Voor u regelen we het transport waarbij de boom zo kort mogelijk uit de grond blijft. Onze medewerkers spreken hun talen en u krijgt direct uw eigen verkoopmedewerker aan de lijn. We richten ons uitsluitend op kwekerijen, hoveniers, groenvoorziener en tuinaanleggers. U bent van harte welkom om met uw klant bomen uit te zoeken. Uw eindgebruiker is uw klant en blijft uw klant. Daar zijn we heel helder in.

Duurzaam

Een boom is een duurzaam product. Dus ook onze werkwijze. Wij hebben het MPS-certificaat dat garandeert het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen binnen de wettelijke normen en dat aan alle internationale wettelijke vereisten voor boomkwekerijen voldaan is.

B&P Boomkwekerijen. Met liefde voor bomen.